forum theme

About the site and your ideas

Moderator: Mods

Post Reply
User avatar
12345caravan
Tool Cleaner
Tool Cleaner
Posts: 73
Joined: Sun Jan 11, 2009 10:29 pm
Location: The Netherlands.

forum theme

Post by 12345caravan » Sun May 10, 2009 8:57 pm

Hello,
just changed my forum theme but now I can't get back to the original theme...
if I want to edit my profile all I get is:

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/u0033313220/public_html/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 314
someone knows how to get back?
thank you
RT 3ps 1936
NZ 350 1942 (nearly finished!)
RT 125/2A 1952
Harley Davidson WLA 1942
Zündapp KS600 1941 (new project,in resto)
VW Beetle 1956 (in resto 'till i'm retired...)
User avatar
thomas591
Site Admin
Site Admin
Posts: 497
Joined: Sun Mar 26, 2006 1:55 pm
Location: Norderstedt / Northern Germany
Contact:

Post by thomas591 » Mon May 11, 2009 7:50 pm

Hi,

I have checked your user profile. To me all looks normal. You current colour settings are on the standard "Aphrodite green". If you need addiditonal help, plese send me a pm.

Regards


Thomas
Nikola D. Dimitrov
Site Admin
Site Admin
Posts: 117
Joined: Sat Mar 25, 2006 11:40 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Post by Nikola D. Dimitrov » Tue May 12, 2009 10:25 pm

Hi,

it seems after the numerous recent updates and upgrades of the forum in order to get rid of the spam users, there is a problem with "Aphrodite green" skin, I will try to fix it. 12345caravan, I changed your forum theme to the default one.

Nikola
User avatar
12345caravan
Tool Cleaner
Tool Cleaner
Posts: 73
Joined: Sun Jan 11, 2009 10:29 pm
Location: The Netherlands.

Post by 12345caravan » Sat May 16, 2009 10:46 pm

Thanks Nikola,
looking "normal" again,
and I can edit my profile!
RT 3ps 1936
NZ 350 1942 (nearly finished!)
RT 125/2A 1952
Harley Davidson WLA 1942
Zündapp KS600 1941 (new project,in resto)
VW Beetle 1956 (in resto 'till i'm retired...)
Post Reply